Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Poddział Zapowiedzi w publikacjach minecraft

Cytryn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponuję oddać poddział Zapowiedzi w publikacjach minecraft bo się mieszają reklamy i zapowiedzi.

Ile razy widzę po nazwie tematu super serwer chcę na nim grać a tu otwarcie za tydzień -.-

Opublikowano

Zróbmy jeszcze plakietkę - Twórca Serwerów !

Serio?! Przeciwny,jest wystarczająco tych całych poddziałów, możesz to pisać w publikacjach i jest dobrze.

Admin Cienia
Opublikowano

Większość użytkowników robi ogromny śmietnik w publikacjach serwerów minecraft, więc nie ma potrzeby wprowadzania takiego podziału ponieważ nie będą się do niego stosować.

Jestem na nie.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Większość użytkowników robi ogromny śmietnik w publikacjach serwerów minecraft, więc nie ma potrzeby wprowadzania takiego podziału ponieważ nie będą się do niego stosować.

Jestem na nie.

Dokładnie

Jestem na nie.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Minecraft to nie Metin2, tutaj założyć serwer to 20 minut. Co chwilę wychodzi jakiś nowy serwer. Jestem na nie.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Arcymistrz
Opublikowano

Nie chcę robić tego co jest w MT2 - miliard poddziałów gdzie 1/2 jest zbędna.

Powstaje tam za dużo tematów, zapowiedzi bez prefixów, a sprawdzać po 400 tematów dziennie raczej nikt nie miałby ochoty. Dochodzi do tego dopytywanie się o start serwera, bo najczęściej temat po 10 minutach jest już na 4 stronie, co zrobiłoby jeszcze większy śmietnik.

Opublikowano

Jestem na nie.

Otóż to. Dodatkowo moderatorzy są na nie, więc nie ma co dalej ciągnąć tematu.

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...